Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı

Wiki Article

Bütün aşamaların gerçek bir halde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yapıcı anlatım alınması katkısızlanır.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve kapının dâhilen hariçya rast açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında muhik bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı alınlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte hakeza durumlar destur özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda mukannen bir müddet ısı ve yalın intikaline direnebilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın bapsı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emniyetli olmanızı salık ederiz. 

Peki yangına dayanıklı ahşap kapı ne denli müddet alevlerin ve dumanın yayılmasını engelliyor?

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik bar müstacel vaziyet anında bapnın olası olan en az çağ kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, haricen başlamışsa içeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

Ortalama 20 salname tecrübemizle ve her biri konusunda kompetan olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle alıcı memnuniyeti odaklı çalışmalarımızla siz değerli iş ortaklarımızın sağlam çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın kapısı elbette bakım örgülmalıdır? Yangın bapları düzenli hizmet gerektirir. Hizmet, yangın kapısının meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını elde etmek midein önemlidir. Yangın kapısının periyodik olarak denetçi edilmesi, bapnın doğru bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin dayanıklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin isabetli bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çalıştığının arama edilmesini sineerir. Antrparantez, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın kapımızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş olduğu kucakin muhtemelen tam kapanmıyor. iki yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise Yangın kapısı istanbul imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta tuzaküminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların dışarıya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Birgeniş şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve dirilik eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page